Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Declarațiile lui Kasey Shepherd după succesul din BTarena cu Dinamo București

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
26.03.2023

Declarațiile lui Kasey Shepherd după succesul din BTarena cu Dinamo București

U-BT Cluj-Napoca a încheiat cu o victorie o săptămână extrem de dificilă. Ardelenii au jucat trei meciuri în cinci zile, iar în ultimul dintre acestea au trecut de Dinamo București cu scorul de 89-67.

Kasey Shepherd a fost unul dintre oamenii de bază ai acestui succes. Americanul a terminat cu 13 puncte, 3 recuperări și 4 pase decisive. Iată ce a avut de spus despre această săptămână dificilă, jocul cu Dinamo, dar și despre următorul meci din Eurocup.

„A fost greu, o săptămână lungă. Trei jocuri în cinci zile, foarte multă uzură adunată. Am reușit să obținem două victorii din trei, le luăm ca atare și vom continua să muncim. Cred că a fost o victorie bună, am avut parte de un început favorabil. Cred că ne-am pierdut puțin concentrarea la un moment dat, am făcut multe greșeli ofensive și defensive, dar am fost capabili să revenim la fel de concentrați, să ne ocupăm de treabă și să câștigăm. Ne așteaptă un meci greu în Eurocup, dar este o nouă șansă să arătăm lumii ce putem și să reprezentăm Clujul și organizația.”

În următorul meci, U-BT Cluj-Napoca dă piept cu ratiopharm Ulm într-o confruntare programată miercuri, 29 martie, de la ora 20:30, în direct pe Prima Sport.

*foto: Arman Noemi

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!