Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Declarațiile lui Kris Richard și Cristian Achim după succesul categoric cu CSM Constanța

Declarațiile lui Kris Richard și Cristian Achim după succesul categoric cu CSM Constanța

CSM Oradea a debutat cu dreptul în playoff-ul Ligii Naționale, dominând categoric primul meci al seriei cu CSM Constanța. Bihorenii au reușit să înscrie suta și s-au impus cu 104 la 78, conducând cu 1-0 la general.

După terminarea partidei, Cristian Achim a rămas cu picioarele pe pământ și a pus accent pe necesitatea de a rămâne concentrați:

„A fost un meci câștigat în manieră convingătoare, însă îmi doresc foarte tare să ne menținem focusul. Constanța nu a marcat niciun coș de trei puncte în prima repriză. Cunosc valoarea acestei echipe și cu siguranță putem avea probleme în continuare. Meciul din această seară a fost pur și simplu unul prost și atât pentru Constanța. Nimic mai mult. Sunt o echipă mult mai bună decât atât. Trebuie să ne menținem concentrarea și să încercăm să câștigăm meciul de joi. Va fi cu totul alt meci, eu așa cred”, a spus tehnicianul bihorean, conform csmoradea.ro.

Despre duelul cu „marinarii” a vorbit și Kris Richard, cel mai bun marcator al Leilor-Roșii (20 de puncte, 5 recuperări, 2 intercepții, o pasă decisivă, +22 la eficiență):

„Am luptat foarte bine în această seară. Consider că am jucat mult mai bine decât în meciurile precedente. Aș vrea să subliniez efortul antrenorilor de a ne atrage atenția asupra acestui aspect, de a fi focusați la antrenamente și la meciuri. Suporterii ne-au fost alături, am remarcat nivelul ridicat al decibelilor în anumite momente. Mulțumim frumos pentru sprijin. Îi așteptăm joi în număr mai mare și la fel de gălăgioși. Avem de corectat greșeli, știm asta. Va trebui să fim foarte atenți și să respectăm planul de joc. Ar fi periculos să ne pierdem concentrarea. Mă aștept la o reacție din partea Constanței.”

Meciul al doilea dintre CSM Oradea și CSM Constanța are loc joi, 11 aprilie, la ora 19:00, tot în Oradea Arena. Partida va fi transmisă, în direct, pe Digi Sport 3, pe Prima Sport 3 și pe FRB TV.

*foto: csmoradea.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Let's put again the ball into the hole, until the last game of final
    A fost un meci mai greu decît ar fi tentați să o creadă numărătorii de "foule" și chibiții pronosticari de tip "Baba Vanga": Papa CoAch a înfruntat ieri nu doar echipa constănțeană ci și tactica antrenorului sibian și nu în ultimul rînd pantofii cu talpă albă și barba neagră care imitau stilul și eleganța pantofilor și a barbișonului antrenorului lui U... Privind lucrurile din această perspectivă, victoria din primul joc capătă o cu totul altă valoare!

    cu 2 săptămâni în urmă (10.04.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!