Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Declarațiile lui Milan Mitrovic și Josh Cunningham înaintea disputei cu CSM Târgu Mureș

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
29.10.2022

Declarațiile lui Milan Mitrovic și Josh Cunningham înaintea disputei cu CSM Târgu Mureș

FC Argeș a obținut primul succes stagional în Liga Națională în runda trecută. Piteștenii caută să înceapă o serie de victorii și dau piept cu CSM Târgu Mureș în etapa a cincea a Ligii Naționale într-un meci programat sâmbătă, 29 octombrie.

Milan Mitrovic și Josh Cunningham au prefațat această confruntare pentru conturile oficiale de social media ale echipei piteștene.

„Mă aștept la un meci bun, să luptăm în aceeași notă și să ne păstrăm același spirit competitiv și asta e tot ce îmi doresc de la elevii mei. Întâlnim o echipă cu o istorie vastă, de mare tradiție. Luptă cât de bine pot, au foarte multă experiență și o să fie un duel foarte interesant. Vreau ca suporterii să vină din nou la sală. Au adus o energie plăcută la ultimele două meciuri și se simte diferit când sala este plină și ei sunt aici să ne susțină.”, a declarat tehnicianul trupei din Trivale.

„Îmi doresc ca noi să ieșim pe teren și să ne asigurăm victoria, să luptăm din greu și în principal să începem o serie de victorii. De asemenea, aș vrea ca suporterii să fie din nou alături de noi. Îmi place mult la Pitești, îmi iubesc colegii, staff-ul și orașul în care mă aflu.”, a completat baschetbalistul american.

Disputa dintre FC Argeș și CSM Târgu Mureș va avea loc sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 18:00 și poate fi urmărită pe FRB TV.

*foto: Facebook/FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!