Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Declarațiile lui Milan Mitrovic și Mihai Măciucă înaintea disputei cu CSM Ploiești

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
20.11.2022

Declarațiile lui Milan Mitrovic și Mihai Măciucă înaintea disputei cu CSM Ploiești

FC Argeș Basketball va da piept cu CSM Petrolul Ploiești în etapa a șasea a Ligii Naționale de Baschet Masculin într-un duel de pe teren propriu. Partida are loc astăzi, 20 noiembrie.

Piteștenii au legat două victorii înainte de pauza provocată de meciurile naționalelor. Iată ce a avut Milan Mitrovic de spus înaintea jocului cu gruparea prahoveană.

“Cred că am folosit această pauză pentru a ne pregăti în cel mai bun mod posibil, chiar dacă ne-au lipsit doi jucători, plecați la națională, iar alte mici probleme ne-au dat bătăi de cap. Vreau ca meciul de duminică să ne ajute să reitrăm în ritmul competiției. Urmează o perioadă cu cel puțin un joc pe săptămână și cred că asta reprezintă o provocare pentru toată lumea.

Ploieștiul e un adversar dur, iar noi trebuie să fim pregătiți mental pentru acest joc. Ca de fiecare dată, invit suporterii să ne susțină în număr cât mai mare. Sunt sigur că echipa nu va dezamăgi.”, a declarat antrenorul conform conturilor de pe rețelele de socializare ale piteștenilor.

Mihai Măciucă a prefațat și el această dispute, vorbind pe scurt și despre precedent întâlnire cu Petrolul.

“Meciul de duminică va fi unul disputat. Trebuie să ne reintrăm în ritm, dar știm că adversara noastră dispune de un lot valoros. Am învins Ploieștiul în Cupa României și vrem ca acest joc să aibă același deznodământ.

Ne dorim să facem un meci mare alături de suporterii noștri minunați, pe care îi așteptăm la sală!”, a spus baschetbalistul vulturilor.

Partida dintre FC Argeș și CSM Petrolul Ploiești va avea loc duminică, 20 noiembrie, de la ora 18:00 și poate fi urmărită pe Digi Sport 4, Prima Sport 3 și FRB TV.

*foto: Facebook/FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!