Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Declarațiile lui Rareș Uță și Tomas Rinkevicius după eșecul cu Rapid București

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
14.05.2023

Declarațiile lui Rareș Uță și Tomas Rinkevicius după eșecul cu Rapid București

BC CSU Sibiu a debutat cu un eșec în cursa pentru medaliile de bronz în Liga Națională de Baschet Masculin. Vulturii au pierdut primul meci al finalei mici împotriva lui Rapid București. Scorul final a fost 83-72 pentru alb-vișinii.

După meci, Rareș Uță și Tomas Rinkevicius au vorbit în exclusivitate pe conturile de pe rețelele de socializare ale clubului sibian. Iată ce au avut aceștia de spus la capătul jocului de sâmbătă:

„N-am făcut deloc meciul pe care ni l-am dorit. N-am respectat planul de dinaintea meciului, în special în apărare. N-am fost destul de agresivi. Ne-am obișnuit fanii cu o apărare foarte agresivă, să câștigăm lupta la recuperări, însă în acest meci a existat un motiv pentru care nu s-a întâmplat asta pe care trebuie să îl vedem. În atac ne-a lipsit un pic cred eu încrederea. Este doar 1-0 pentru ei. Seria continuă. Mai avem un meci foarte important poimâine și sperăm să venim acasă cu 1-1.”, a declarat Rareș Uță.

„S-a întâmplat ce s-a întâmplat și în ultimele meciuri. Încă așteptăm ca unii jucători să se recupereze la cea mai bună versiune a lor, cea de acum o lună. Încă ne recuperăm după aceste accidentări. Simt asta în timpul meciurilor. Nu suntem proaspeți, nu suntem rapizi, nu suntem atletici, așa că trebuie să revenim la acel nivel. Dacă vrem să câștigăm cu Rapid, trebuie să avem meciuri excelente. Suntem foarte departe de cel mai bun nivel al nostru, dar îl putem atinge. Avem două zile să ne recuperăm și să ne pregătim pentru următorul meci, când poate vom avea o energie mai bună. Poate vom fi mai rapizi, mai puternici. Asta e important. Cred că procentajele și jocul ofensiv au fost cum au fost și din cauza faptului că nu suntem cea mai bună versiune a noastră.”, a completat Tomas Rinkevicius.

Meciul al doilea din finala mică va avea loc tot în Sala Sporturilor din Giulești și este programat luni, 15 martie, de la ora 20:00.

*foto: Facebook/BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!