Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Declarațiile lui Tomas Rinkevicius și Monyea Pratt în urma victoriei cu SCM U Craiova

Declarațiile lui Tomas Rinkevicius și Monyea Pratt în urma victoriei cu SCM U Craiova

BC CSU Sibiu a continuat seria excelentă din acest start de sezon în competițiile interne și a trecut cu 68-63 de SCM U Craiova în etapa a patra a Ligii Naționale. Galben-albaștrii au rămas singurii fără pas greșit în Conferința B în urma rezultatelor înregistrate în celelalte meciuri de sâmbătă, 14 octombrie.

La finalul partidei, Tomas Rinkevicius a vorbit pentru paginile de social media ale lui CSU Sibiu și a subliniat punctele care l-au mulțumit în acest duel cu Craiova:

„Ne-am așteptat la un asemenea meci. Craiova este o echipă bună, cu un antrenor bun și joacă foarte disciplinat, cu un nivel ridicat al contactelor. Poate nu am avut cel mai bun joc ofensiv. În unele situații am avut ghinion, fiindcă n-am putut înscrie pe aruncările deschise. Însă, sunt foarte fericit pentru caracterul pe care l-au arătat jucătorii mei. Au luptat și au găsit energia necesară, în momentele mai dificile din a doua repriză, să rămână împreună și să lupte în continuare pentru victorie. Defensiv am stat bine exceptând câteva momente, iar ofensiv consider că putem mai mult. Cu asemenea caracter și cu așa dorință de a lupta, putem câștiga meciurile viitoare.”

Monyea Pratt, unul dintre jucătorii în double digits din tabăra Sibiului (12 puncte, 8 recuperări), a adăugat la rândul său câteva cuvinte pentru sursa menționată:

„A fost un meci foarte dificil. Am început lent în ambele reprize, dar am reușit să ne revenim. Am practicat un joc colectiv, iar la final ne-am apărat ca o echipă și am putut să câștigăm. N-am crezut că va fi așa strâns. După cum știți, baschetul este un joc al run-urilor. Ne-am adaptat și am jucat ceea ce știm.”

CSU Sibiu a trecut la 3-0 în Liga Națională și următorul meci pe plan intern îl va avea la Pitești. Până atunci, medaliata cu bronz din ediția trecută va disputa miercuri, 18 octombrie, în Sala Transilvania primul joc în noua ediție a FIBA Europe Cup. Adversara sibienilor va fi Caledonia Gladiators, de la ora 18.00.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!