Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Declarațiile lui Tomas Rinkevicius și Monyea Pratt înaintea disputei cu U-BT Cluj

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
04.01.2023

Declarațiile lui Tomas Rinkevicius și Monyea Pratt înaintea disputei cu U-BT Cluj

BC CSU Sibiu dă piept cu U-BT Cluj-Napoca în etapa a 13-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Pentru ambele echipe Derby-ul Transilvaniei de miercuri reprezintă primul joc din acest an calendaristic.

Cu prilejul acestei confruntări, Tomas Rinkevicius a oferit câteva declarații și a vorbit despre pregătirea duelului cu campioana României.

„Avem în față o echipă foarte bună. Cred că cea mai bună din România în acest moment, cu cel mai bun lot de jucători. Va fi interesant, pentru că există o motivație bună pentru jucătorii noștri, pentru a arată aspectele pozitive din jocul nostru. Încercăm să ne pregătim cât mai bine pentru acest meci și ne-ar plăcea să ne luptăm de la egal la egal cu Clujul. Avem niște fani minunați și iubesc atmosfera pe care o creează. Desigur, reprezintă un mare plus pentru noi, în fiecare meci de acasă. Suporterii noștri sunt al 6-lea jucător de pe parchet”, a declarat Rinkevicius conform bc-csusibiu.ro.

Monyea Pratt a vorbit și el despre confruntarea cu Șepcile Roșii. Baschetbalistul american a revenit în tricoul galben-albastru în etapa precedent, la meciul cu CSM Târgu Mureș.

„Este un meci dificil. Ne-am pregătit pentru acest joc și vom fi pregătiți miercuri. Trebuie să ne facem jocul și să sperăm că vom obține victoria. Mă aștept la un meci bun din partea noastră, la un joc defensiv solid și să jucăm baschetul nostru. Va fi interesant.

Meciul dintre BC CSU Sibiu și U-BT Cluj-Napoca are loc miercuri, 4 ianuarie, de la ora 20:00, în direct pe Digisport 4 și Prima Sport 4.

*foto: Facebook/BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!