Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Declarațiile lui Tudor Costescu și Tudor Gîrbea în urma succesului cu CSM Târgu Mureș

Declarațiile lui Tudor Costescu și Tudor Gîrbea în urma succesului cu CSM Târgu Mureș

Rapid București a ajuns la 11-3 bilanț în Conferința A a Ligii Naționale de Baschet Masculin în urma succesului de pe teren propriu cu CSM Târgu Mureș, 87-77 sâmbătă seara (14.01) în etapa cu numărul 15.

Giuleștenii l-au pierdut pe Alex Olah înaintea pauzei, pivotul părăsind parchetul cu o entorsă. În acest duel cu mureșenii, cei de la Rapid nu l-au avut nici pe Filip Barovic.

La finalul întâlnirii, Tudor Gîrbea a vorbit pentru pagina de Facebook a Rapidului, el fiind la cea mai bună prestație stagională în LNBM, după cele 15 puncte (3/6 de la distanță), 5 recuperări și 5 pase decisive:

„A fost un meci intens, mai greu decât ne așteptam. L-am pierdut și pe Alex Olah, un jucător de bază. Sperăm să-și revină și el și Barovic, pentru că e foarte greu într-o rotație scurtă. A fost foarte greu în repriza secundă, dar mă bucur că ne-am putut regrupa și am dat ultima doză de energie și am reușit să câștigăm. Nu contează cifrele mele, sunt acolo când echipa are nevoie de mine, chiar dacă nu mă remarc neapărat prin puncte.”

Tudor Costescu a avut și el declarații după meci pentru sursa menționată, antrenorul Rapidului vorbind printre altele despre ce a contat în acest duel și cum a fost fără Olah pe teren în partea a doua:

„Grea, într-adevăr și importantă mai mult pentru moral, nu în ceea ce privește clasamentul. Mă bucur că am obținut victoria chiar și după un joc mai puțin fericit al nostru. Evident, experiența și o coeziune mai bună ne-au adus victoria.

Continuăm să suferim. Acum și Alex Olah a suferit o entorsă, pe lângă absența lui Barovic. 25 de minute împotriva unei apărări în zonă nu este un lucru foarte ușor de făcut, tocmai de aceea am arătat și în acest mod.

Băieții s-au manifestat așa cum mă așteptam. Am avut o cădere la sfârșitul sfertului cu numărul doi, dar la pauză am reușit să ne mobilizăm și într-adevăr, coeziunea grupului a contribuit la victorie.”

Rapid o să joace cu următoarea ocazie tot acasă, contra lui FC Argeș, în etapa a 17-a.

*foto: Facebook Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!