Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dee Brown la al treilea meci consecutiv în LNBM cu peste 10 pase decisive

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.10.2014

CSU Asesoft Ploiești a trecut în etapa a treia a Ligii Naționale de Baschet Masculin de CSU Sibiu, cu scorul 91-71. Playmaker-ul gazdelor, Dee Brown a avut o nouă seară excelentă și a reușit să distribuie o sumedenie de pase decisive pentru colegii. Conducătorul de joc american a terminat chiar în double-double partide, lucru ce se întâmplă pentru a doua oară în acest sezon al LNBM.

Dee Brown a fost titular pentru CSU Asesoft Ploiești și a evoluat contra Sibiului timp de 30 de minute. Americanul a terminat 10 puncte, 12 pase decisive și o recuperare. Conducătorul de joc a marcat 3/4 de la 2 puncte, 1/6 de la 3 puncte și 1/1 de la linia de libere pentru un index al eficienței de 15 unități.

Cu cele 12 pase decisive înregistrate, Dee Brown își continua seria fantastică din Liga Națională la acest capitol. În meciul din prima etapă cu U BT Cluj-Napoca, Brown a avut 12 assist-uri iar în meciul de la Oradea 11. Cu o medie de 11.7 pase decisive pe meci, Brown este lider în LNBM la acest capitol, urmat fiind de Daniel Dillon cu o medie 9.0 dar jucătorul de la Oradea a disputat doar două meciuri până acum.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!