Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dee Brown: „Sunt fericit că am câștigat”

Paul Olar, Bogdan Isailă

Paul Olar, Bogdan Isailă
06.10.2014

Dee Brown, conducătorul de joc al lui CSU Asesoft Ploiești, a vorbit după ce echipa sa a câștigat derby-ul României în fața lui U BT Cluj-Napoca. Americanul în vârstă de 30 de ani spune că echipa sa mai are de fixat câteva lucruri:

„O echipă dificilă, o atmosferă ostilă. Am jucat bine dar mai avem de lucrat la unele lucruri însă sunt fericit că am câștigat.”

Fost jucător în NBA, Dee Brown a vorbit și despre venirea sa în România:

„Îmi place, sunt pentru prima dată aici, când joc în această ligă. Îmi place echipa mea, îmi plac colegii mei de echipă și sunt aici pentru a câștiga.”

Întrebat dacă s-a resimțit absență lui Cătălin Burlacu, conducătorul de joc al Asesoftului a concluzionat:

„Este destul de dificil. Accidentările sunt destul de grele în „afacerea” noastră. Încercăm să ne intrăm încet în formă. El (n.r Cătălin Burlacu) este un lider adevărat și ne lipsește.”

foto: frbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!