Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dejan Borovnjak semnează cu CSO Voluntari

Dejan Borovnjak semnează cu CSO Voluntari

CSO Voluntari nu a așteptat mult după despărțirea prematură de Cemal Nalga. Ilfovenii nu au bătut pasul pe loc și au anunțat legitimarea lui Dejan Borovnjak. Noua achiziție măsoară 2.09 m și are o vastă experiență în Euroligă.

Borovnjak, în vârstă de 33 de ani, este un produs al Partizan Belgrad, echipă la care a evoluat 4 sezoane și pentru care a adunat 43 de prezențe în Euroliga masculină. Sârbul a mai jucat în cea mai puternică competiție din Europa și pentru Lietuvos Rytas(10 apariții) , dar și pentru Stelmet Zielona Gora (9 apariții).În total jucătorul de origine sârbă a adunat 62 de prezențe la nivel de Euroligă. Cele mai bune medii statistice le-a înregistrat când evolua la Stelmet Zielona Gora (sezonul 2015-2016) reușind 9,7 puncte pe partidă, 3,8 recuperări și 1,3 pase decisive.

Pe lângă Euroligă Dejan Borovnjak a strâns și 46 de prezențe în Eurocup, alături de Aris Salonic, Stelmet Zielona Gora și Zenit St Peterburg.

Ultimele trei sezoane l-au găsit pe acesta în Turcia la BursaSpor. În sezonul 2018-2019, în cel de-al 2-lea eșalon al Turciei,  acesta a înregistrat medii de 15,2 puncte, 8,0 recuperări și 2,6 pase pentru un indice la eficiență de 19,7.

Dejan Borovnjak nu este străin nici de competițiile inter-țări, acesta a reprezentat Serbia la U 18 ,U 20 și la Universiadă.

Deși va începe sezonul în grupa B valorică a LNBM, CSO Voluntari este o echipă de urmărit care cu siguranță țintește accederea în playoff.

*foto: Euroleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!