Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Delvon Johnson: "Am reuşit să recuperăm mingi, iar restul a venit de la sine"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
07.11.2012

Johnson, în duel cu un adversar

Unul dintre cei mai buni oameni ai lui BC Timişoara în disputa cu Kormend a fost Delvon Johnson. Americanul a fost cel mai eficient jucător al Leilor din Banat şi a fost la un pas de double-double. A încheiat jocul cu 14 puncte şi 9 recuperări. Pivotul timişorenilor a spus că ştia că nu va fi un meci uşor, dar că echipa sa s-a impus graţie recuperărilor. 

Am făcut un meci bun. După acea cădere din sfertul patru am fost din nou agresivi în apărare. Am reuşit să recuperăm mingi, iar restul a venit de la sine. Am avut trei oameni sub panoul advers şi ne-am făcut treaba. Am lucrat împreună să recuperăm mingi şi ne-a reuşit. Nu mă aşteptam să fie un joc uşor.

BC Timişoara a trecut de Kormend cu 75-65 în prima etapă a grupei F din FIBA EuroChallenge.

foto: Sebastian Tătaru

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!