Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Delvon Johnson: "Am venit la Timişoara să mă lupt pentru titlu"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
13.08.2012

Noile achiziţii ale vicecampioanei BC Timişoara au început să ofere primele declaraţii pentru presa din România. Unul dintre cei care au semnat în această vară cu alb-violeţii este şi americanul Delvon Johnson. Sosit din campionatul suedez, pivotul explică de ce a ales Timişoara.

Am vorbit cu agentul meu şi am simţit că această echipă mi se potriveşte. Va fi cam aceeaşi echipă şi ne vom lupta la titlul, aşa că eu cred că am luat o decizie bună. Cu siguranţă venirea în România e un pas înainte. Desigur, voi vedea exact abia atunci când o sa încep să joc, dar eu vreau să fac câte un pas în faţă în cariera mea.

Totuşi, întrebat dacă s-a documentat despre echipă, oraş sau campionat, Johnson a recunoscut că nu ştie nimic despre noua sa destinaţie.

Am venit aici să joc. Mie îmi place să mă arunc în apă şi să încep să înot. Nu ştiu prea multe.

Americanul a ţinut să precizeze că obiectivul echipei din noul sezon, titlul, este şi obiectivul său personal.

Pentru asta am venit aici şi asta vom face.

Johnson, care a fost cel mai bun recuperator din campionatul suedez spune că va încerca sa reediteze performanţa şi în campionatul românesc.

Cu siguranţă voi încerca. Mă descurc bine la recuperare şi voi da tot ce am mai bun în fiecare meci.

Delvon Johnson a sosit la BC Timişoara de la Uppsala (Suedia).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!