Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Delvon Johnson: ”Eu în teren evoluez ca să-mi ajut echipa”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.09.2012

La conferința de presă organizată de clubul timișorean, a fost prezent de asemenea și unul dintre noii componenți a formației de pe Bega, și anume Delvon Johnson. Jucătorul american cu experiență anterioară în Europa, el trecând prin campionate precum cel al Suediei sau a Elveției, a vorbit atât depsre turneul din Croația la care formația de pe malul Begăi a luat parte, cât și despre jocul echipei în sine.

A fost foarte bine pentru noi, am întâlnit adversari puternici, am văzut unde ne aflăm înaintea startului, ceea ce e bine. Nu am fost foarte obosit, nu putem folosi asta ca pe o scuză pentru că toate echipele se află în perioada aceasta de pregătire. Cred că avem o şansă la campionat, atâta vreme cât jucăm în defensivă cum ar trebui. Nu este punctul nostru slab, dar noi intrăm ofensiv în joc şi trebuie să fim primii şi în apărare.

În ceea ce privește evoluția sa, acesta recunoaște că profilul său este unul defensiv și declară că joacă pentru a-și ajuta echipa.

Eu joc pe recuperare, încerc să fiu acolo prezent total în fiecare joc. Eu în teren evoluez ca să-mi ajut echipa.

Deși sosit doar în urmă cu aproximativ două luni în România, jucătorul ce a evoluat și în campionatul universitar, NCAA, a admis că începe să acomodeze cu împrejurimile, primind sprijin din partea colegilor de echipă.

Încerc să mă obişnuiesc cu toate, Archie(n.r. Dominique Archie) şi alţi colegi mi-au arătat împrejurimile şi încep să mă simt ca acasă, aşa că mă acomodez.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!