Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Demonte Flanningan: „Vom deschide ochii multora în acest sezon”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
19.10.2022

Demonte Flanningan: „Vom deschide ochii multora în acest sezon”

SCM Universitatea Craiova a pornit excelent în faza grupelor din FIBA Europe Cup și a obținut un succes pe teren propriu cu CSO Voluntari, scor 70-61. În a doua rundă a grupei H, oltenii vor da piept cu Hakro Merlins Crailsheim. Disputa va avea loc pe terenul nemților.

Cu ocazia acestei partide, Demonte Flanningan, jucătorul din tabăra lui Vitaly Stepanovski, a acordat un interviu exclusiv pentru Baschet.Ro în care a vorbit despre partida cu gruparea din Germania.

„Cred că sentimentul care mă încarcă cel mai mult este acela de nerăbdare înaintea acestui joc. Să revin în Germania după atâția ani și să mă lupt cu o echipă de calibru înalt îmi dă o doză mare de energie și entuziasm.”

Baschetbalistul de 27 de ani a vorbit despre principalul avantaj al Leilor din Bănie în jocurile din cupele europene, inclusiv în cel de mâine.

„Cred că cel mai mare avantaj al nostru este acela că nu avem nimic de pierdut. Nu că am crede că nu suntem capabili să ne impunem, dar știm că dacă vom evolua cum trebuie vom câștiga. Merlins Crailsheim este considerată una dintre echipele de top din Europe Cup. Avem un oarecare impuls știind asta și știind de ce suntem noi capabili.”

Flanningan a menționat și eșecul din weekend, cu campioana României, U-BT Cluj. El consideră că diferența de pe tabelă este o nedreptate pentru fața cu care se prezintă Craiova în acest sezon.

„Știm că diferența de pe tabelă din partida cu U-BT Cluj nu este concludentă pentru nivelul la care suntem noi cu adevărat. Am făcut un număr mare de greșeli mici și acestea au dus la un eșec. Înțelegem că aceste greșeli sunt ușor de remediat cu mai multă concentrare și agresivitate. O să intrăm în meciul de diseară cu această mentalitate.”

În final, Demonte a spus că nu se vor simți timorați în fața adversarului de diseară și că echipa sa va realiza lucruri mărețe în această stagiune.

„Vom aborda acest meci ca pe oricare altul și pe Merlins Crailsheim ca pe oricare altă adversară. Dacă vom reuși să facem lucrurile pe care le-am pregătit înaintea meciului, ascultăm de antrenor și muncim din greu, putem bate pe oricine. Echipa mea este plină de jucători talentați care își doresc să atingă obiectivele. Vom deschide ochii multora în acest sezon.”

Partida dintre SCM U Craiova și Hakro Merlins Crailsheim va avea loc diseară, 19 octombrie, de la ora 20:00 și va putea fi urmărită pe canalul de YouTube  FIBA – The Basketball Channel.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!