Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Denham Brown ar putea fi primul jucător concediat de Timba

Adrian Micinic

Adrian Micinic
17.10.2013

Denham Brown ar putea fi primul jucător la care Timba Timișoara va renunța. Canadianul este căpitanul echipei și - așa cum informează site-ul sportvest.info - are cel mai mare salariu în lotul bănățenilor.

Sportivul în vârstă de 30 ani a fost legitimat la Timba la începutul anului calendaristic 2013. De notat că pe parcursul precedentei ediții de campionat Denham a fost foarte aproape de a fi concediat, el ratând chiar un meci în condițiile în care nu a avut probleme medicale. În actuala ediție de campionat, Brown are medii de 8.5 puncte, 10.0 recuperări, 1.0 pase decisive, 1.0 intercepții și 2.0 posesii pierdute pentru 9.0 la eficiență. El a jucat doar în partidele pierdute cu Steaua și Oradea, nefiind folosit în partida câștigată la scor, cu Farul Constanța.

Antrenorul echipei din Timișoara, Bogdan Murărescu, a declarat imediat după eșecul din etapa a 3-a, suferită la Oradea, că nu îi place modul în care joacă echipa și că în opinia sa investițiile nu se justifică în condițiile în care anumiți jucători nu dau dovadă de atitudine potrivită pe parchet.

Sunt tot mai multe zvonuri cu privire la o eventuală restructurare a lotului de jucători la Timba Timișoara, principalii vizați fiind jucătorii străini. Rămâne de văzut dacă și eventual când, formația bănățeană va renunța la fiecare dintre jucătorii străini.

Sistemul competițional este astfel conceput încât în acest sezon, după reducerea numărului de participante la 14, să nu se retrogradeze din Liga Națională. Astfel, după ce Farul Constanța s-a înscris doar din acest considerent, iar Concordia Chiajna a fost prima echipă care a înjumătățit salariile pentru a scăpa de jucătorii străini și salariile acestora, Timba pare să fie următoarea echipă care renunță. Cert este că bănățenii alcătuiesc o grupare cu totul aparte în peisajul baschetului românesc, fiind una dintre puținele grupări cu finanțare în majoritate privată.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    Rusine
    Incepe curatenia a la Chiajna. Multumim FRB.

    cu 10 ani în urmă (17.10.2013) Raspunde
  • tzontzolino :

    re
    Din pacate Energia Rovinari daca nu face treaba in Cupa va face la fel, BCM Pitesti cam in aceasi situatie, CSU Sibiu posibil...Raman cele 3 din Eurochallenge, Craiova, Ploiesti, Cluj si poate Steaua. Restul au sanse mari sa termine cu juniorii!

    cu 10 ani în urmă (18.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!