Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Denis Ikovlev: „Întotdeauna este grozav să joci în faţa unor suporteri înfocaţi”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
22.07.2015

Noua achiziție a formației Steaua CSM EximBank, ucraineanul Denis Ikovlev a vorbit pentru siteul formației bucureștene espre noul sezon şi despre rolul fanilor în viaţa unei echipe.

Am fost încântat de oferta pe care mi-a făcut-o Steaua. De asemenea, m-a atras şi şansa de a juca din nou într-o competiţie europeană. Mi-a plăcut să evoluez de-a lungul timpului în Eurochallenge, Eurocup şi VTB. De asemenea, faptul că voi locui în capitala unei ţări este grozav. Va fi foarte comfortabil pentru familia mea.

După ce a evoluat atâta timp în campionatul Ucrainei și experiența de anul trecut din Polonia, pentru Ikovlev urmează o nouă provocare: ”Sper că nu va dura mult până mă voi adapta la campionatul României. Campionatul polonez a fost foarte diferit ca stil de baschetul din Ucraina, dar am început sezonul cu bine. Sper să fie la fel şi în România“.

Ucraineanul a vorbit și despre rolul suporterilor la partidele de baschet: „Sper să începem sezonul cu bine, iar suportul fanilor să fie unul puternic. Întotdeauna este grozav să joci în faţa unor suporteri înfocaţi şi este treaba noastră să îi facem să se simtă mândri. Dacă vom lucra împreună, va fi un sezon de success.

Denis Ikovlev a sosit în România de la formația poloneză Slask Wroclaw.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!