Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dennis Clifford: „Încercăm să scăpăm de starea proastă provocată de meciul trecut”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
26.01.2022

Dennis Clifford: „Încercăm să scăpăm de starea proastă provocată de meciul trecut”

CSM Oradea evolueză în Portugalia pentru a treia oară în acest sezon. După ce Sporting și Porto au primit vizita trupei lui Cristian Achim, a venit rândul celor de la Benfica să dea piept cu bihorenii pe teren propriu.

În meciul tur, lusitanii au pierdut la deplasarea în România, cu scorul de 68-56, iar la acest moment au un bilanț de trei eșecuri și nicio victorie. Dennis Clifford, pivotul din tabăra lui Norberto Alves, a oferit declarații înaintea disputei cu vicecampioana României pentru Benfica TV.

„Suntem concentrați pe jocul nostru și încercăm să scăpăm de starea proastă provocată de meciul trecut (n.r. eșecul din finala Cupei, împotriva lui Sporting). Asta are de a face cu recăpătarea încrederii pe care o aveam la începutul sezonului, în noi ca echipă, lucru ce ne ajuta foarte mult.

Să pierzi un trofeu în mijlocul sezonului, iar apoi să fii nevoit să te pregătești pentru un meci la fel de important e unul dintre cele mai grele lucruri de făcut. Este o provocare mare, dar pentru asta suntem aici și acesta e motivul pentru care echipa noastră este atât de specială. Avem oportunitatea de a întoarce totul la 360 de grade.

Fizic mă simt bine, la fel și psihic. A fost un mare ghinion că am alunecat și în consecință m-am accidentat. Staff-ul și clubul mi-au oferit mult sprijin și asta a fost excelent”, a declarat Dennis Clifford într-un interviu pentru Benfica TV.”, a spus jucătorul american înaintea disputei din etapa a 4-a a celui de-al doilea tur din Europe Cup.

În acest sezon de cupe europene, Clifford a evoluat în doar cinci meciuri: două în preliminariile competiției și în cele trei din turul doi. Din cele cinci partide, două au venit împotriva unor echipe românești: CSO Voluntari și CSM Oradea. Mediile sale sunt de 11 puncte, 7 recuperări, 1.4 pase decisive și un capac cu 66% din acțiune

*foto: Roby Boroș/fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Întorcere la 360° să fie, dacă așa ai calculat-o!
    Antrenamentul nostru avut în ultima etapă a fost unul cu tactică secretă stabilită de Vrăjitorul Achim în colaborare cu staff-ul din Tg. Jiu: oltenii au jucat tare, la victorie contra noastră, folosind schemele portughejilor de la Benfica! Victoria muncită până în prelungiri în ultima repetiție ne-a arătat că deseară vom obtine din nou un rezultat meritat și bine calculat. Tactica aleasă pentru deseară este aceea ca portughejii să joace după schemele lui Silvă pentru că adevăratul nostru obiectiv este să pregătim meciul de sâmbătă contra celor de la U... Profesorul gândește ca la șah, cu câteva mutări înainte: de aia nimeni dintre adversari nu ghicește ce urmează, ei nu pot gândi "out of the box"...

    cu 2 ani în urmă (26.01.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!