Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dennis Clifford: „Mă aștept la o bătălie grozavă”

Dennis Clifford: „Mă aștept la o bătălie grozavă”

CSM CSU Oradea primește vizita formației portugheze Benfica Lisabona în debutul fazei Top 16 a FIBA Europe Cup. Trupa din Lisabona a avansat în această fază după ce a terminat cu 5-1 bilanț Grupa C.

Înaintea meciului, pivotul Dennis Clifford a oferit câteva declarații pentru Benfica TV:

Mă aștept la o bătălie grozavă. Aceste jocuri în Europa sunt foarte competitive și trebuie să rămânem concentrați pe ce avem de făcut pe teren. Avem nevoie de un ritm bun al jocului și trebuie să ne luptăm pentru fiecare minge.”

Clifford a revenit recent după o accidentare și a jucat la finalul săptămânii în liga portugheză, trecându-și în cont 15 puncte în fața lui Illiabum.

M-am simțit foarte bine fizic. Mental m-a ajutat să revin după un timp în afara terenului și să am o prestație așa pozitivă.”, a spus baschetbalistul pentru sursa menționată.

Pivotul american are medii de 12.5 puncte și 6.5 recuperări până acum în FIBA Europe Cup în acest sezon.

CSM Oradea și Benfica Lisabona se întâlnesc în această seară în Arena Antonio Alexe, de la ora 18.00, în prima etapă din Grupa K a FIBA Europe Cup.

 

*foto: slbenfica.pt

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!