Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Derby în subsolul clasamentului

Paul Olar

Paul Olar
14.01.2017

Dinamo București dă piept sâmbătă, 14 ianuarie, cu BCM Olimpic Baia Mare, într-un derby al codașelor Ligii Naționale. Confruntarea este programată la Sala Dinamo, cu începere de la ora 18:00.

Duelul aduce față în față ocupantele ultimelor două locuri din clasament. Gazdele sunt lanterna roșie a întrecerii masculine din țara noastră, întrucât au un meci disputat în plus față de băimăreni și un bilanț de 2 victorii și 11 eșecuri. Chiar și așa, terierii dau semne de revenire, făcând o partidă bună în etapa precedentă, la Târgu Mureș

De partea cealaltă, echipa antrenată de Sebastian Man a bifat un singur rezultat pozitiv în actuala stagiune, tocmai împotriva lui Dinamo. Atunci, Mike Smith a decis partida cu un coș în ultima secundă. Americanul a plecat între timp de la echipă, iar la meciul de astăzi nu se știe cu exactitate pe ce stranieri vor miza maramureșenii.

Încleștarea va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Mircea Șerban, Sefer Bedir și Alexandra Stan. Ținând cont de progresul din ultima perioadă, de lungimea băncii, respectiv avantajul terenului propriu, bucureștenii pleacă cu prima șansă.

*Foto: Red Power is Back

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!