Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Derby în Trivale

Eduard Popa

Eduard Popa
16.12.2017

bcm u pitesti csm csu oradea

BCM U Piteşti şi CSM CSU Oradea caută să se răzbune după înfrângerile neaşteptate din ultima etapă. Cele două echipe se vor întâlni în Sala Sporturilor din Trivale în etapa a noua a Ligii Naţionale de Baschet Masculin.

Elevii lui Hristu Şapera au pierdut în mod uluitor meciul trecut în compania celor de la BC Mureş, scor 84-74. Chiar dacă au jucat în deplasare, rezultatul a fost şocant pentru piteşteni, întrucât echipa mureşeană a jucat fără cei mai buni trei jucători din rotaţie, care se despărţiseră de BC Mureş din cauza problemelor financiare. Înainte de această înfrângere, BCM U Piteşti adunase şase victorii consecutive. Andriy Agafonov are un sezon excelent, cu 18 puncte şi 7 recuperări pe meci, în timp ce Porter Troupe a adunat 16,8 puncte, 4,1 pase decisive şi trei recuperări.

De partea cealaltă, CSM CSU Oradea a pierdut pe teren propriu în etapa precedentă duelul cu BC SCM Timişoara, scor 87-81, încasând astfel a doua înfrângere consecutivă după ce a pierdut la un punct pe terenul campioanei în etapa a şaptea. Echipa bihoreană aliniază la start cinci jucători cu cel puţin 10 puncte înscrise pe meci, conduşi de Nemanja Milosevic, care are 18,4 puncte pe întâlnire, 5,8 pase decisive şi +18 indice al eficienţei.

De asemenea, fanii bihoreni aşteaptă întoarcerea pe parchet a lui Martin Zeno, cel care a fost accidentat în competiţiile europene şi nu a apucat să debuteze în acest sezon de LNBM. Potrivit site-ului oficial al clubului, americanul s-a alăturat la antrenamente restului echipei şi aşteaptă să fie convocat de către antrenorul Cristian Achim.

Cele două echipe s-au întâlnit până acum de nu mai puţin de 28 de ori, Oradea conducând ostilităţile directe cu 17-11. Sezonul precedent echipele s-au întâlnit cu patru ori, iar bihorenii au avut câştig de cauză în trei partide.

*foto: Roby Boroş

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mailman :

    n-ar fi rau...
    Avem doua variante: facem un joc bun si castigam sau recidivam si scoatem iarasi MVP-ul etapei de la pitesteni. In al doilea caz macar sa fie vorba de Nicoara ca sa avem o mica consolare...

    cu 6 ani în urmă (16.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!