Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Derby-ul Ardealului va fi transmis pe canalul de YouTube al Superbet

Derby-ul Ardealului va fi transmis pe canalul de YouTube al Superbet

Duelul din această seară (06.05) dintre CSU Sibiu și U-BT Cluj-Napoca o să fie transmis pe canalul de YouTube al Superbet. Partida din Sala Transilvania este meciul doi al acestei serii.

Rivalele se întâlnesc începând cu ora 19.00, acesta urmând să fie cel de-al treilea duel al zilei în playoff-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Confruntarea va avea parte de cometariul lui Andu Kedei.

Pe lângă transmisia de pe Superbet, duelul poate fi urmărit și pe FRB TV.

U-BT Cluj s-a impus cu 89 la 79 în primul meci al seriei, disputat pe 3 mai în BTarena. În cazul unei noi victorii, clujenii merg în semifinalele campionatului, iar dacă Sibiul bate, o să existe un meci decisiv la Cluj-Napoca pe 9 mai.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!