Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Derby-ul Conferinței A este vedeta serii în oferta Superbet

Derby-ul Conferinței A este vedeta serii în oferta Superbet

Euroliga, NBA și LNBM sunt în prim plan la Superbet, care a pregătit o ofertă completă de pariere, cu cote atractive pe aceste ligi, inclusiv pariuri pe clasamentul final. Pe lângă aceste variante, Superbet vine în sprijinul clienților săi, iubitori de baschet, care vor putea urmări live GRATUIT toate meciurile din Euroligă și NBA prin crearea unui cont pe site-ul Superbet.

Etapa a 7-a din Liga Națională de Baschet Masculin programează derby-ul conferinței A dintre Rapid București și U BT Cluj-Napoca. Cele două echipe sunt singurele neînvinse în competiția internă în acest start de sezon. Noi am pregătit o recomandare îndrăzneață din oferta Superbet, pe care o vom motiva în ceea ce urmează:

Rapid București vs U BT Cluj-Napoca

Rapidiștii ar putea juca în acest meci fără cel mai important jucător și anume fără Darius Johnson-Odom. El s-a tot confruntat cu probleme medicale în acest start de stagiune, iar în lipsa lui, giuleștenii pleacă cu un mare handicap. U BT Cluj-Napoca nu a avut probleme până acum în Liga Națională și au câștigat clar toate partidele de până acum. Rapid a avut un singur meci mai dificil, cel de la Sibiu, pe care l-au câștigat cu scorul de 78-74. Având în vedere că pentru trupa lui Tudor Costescu va fi al doilea test important al stagiunii, iar pentru clujeni primul, noi mizăm pe o victorie a echipei vizitatoare și sub 165.5 puncte marcate în meci. Pentru acest pronostic, Superbet ne oferă o cotă de 2.60.

Ne vedem și în SuperSocial în aplicația Superbet, unde puteți urmări și mai ușor recomandările redacție pe meciurile din cele mai importante ligi.

foto: Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!