Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Derby-ul pentru locul 3 dintre Steaua și Oradea se joacă la Sala Regimentului de Gardă

Eduard Popa, Ana Maria Tutunaru

Eduard Popa, Ana Maria Tutunaru
27.04.2018

steaua oradea baschet

CSM Steaua Eximbank București va juca în compania celor de la CSM CSU Oradea sâmbătă, de la ora 17:00, în ultima rundă a Top 6 LNBM.

CSM Steaua vine după o înfrângere pe terenul celor de la BCM U Pitești, scor 77-69. A fost o partidă în care roș-albaștrii au stat umăr la umăr cu argeșenii până în ultimul sfert, când au pierdut controlul partidei. Randal Falker a fost cel mai bun om de la steliști, cu 17 puncte și 10 recuperări. A fost prima înfrângere pentru steliști după o serie de 5 victorii consecutive. Una dintre victorii a fost chiar pe terenul Oradiei, scor 82-68.

De partea cealaltă, CSM CSU Oradea vine după o victorie excelentă pe teren propriu, scor 82-78. Kris Richard a fost cel mai bun om al meciului, cu 27 de puncte, în timp ce Vaidas Kariniauskas a reușit 19 puncte.

În urma rezultatelor din ultima etapă, cele două echipe rămân în lupta pentru ocuparea ultimei trepte a podiumului în sezonul regulat LNBM. O victorie a Stelei i-ar asigura locul 3 și ar putea propulsa formația lui Toijala chiar și pe locul doi, în cazul unei înfrângeri în ultima rundă a lui U-BT Cluj. În schimb o înfrângere în fața bihorenilor i-ar propulsa pe aceștia pe locul 3 și pe Steaua pe locul 4.

Cele două echipe terminată acest Top 6 cu mai multe absențe în lot. De la Steaua Dragan Zekovic va rata aproape sigur ultimul duel din sezonul regulat, în timp ce Jonte Flowers este incert. De partea cealaltă, Muhamad Pasalic este accidentat și ratează tot restul sezonului, în timp ce potrivit informațiilor noastre Goran Gajovic este menajat și nu a făcut deplasarea la București.

Partida dintre CSM Steaua și CSM CSU Oradea se joacă sâmbătă, 27 aprilie, cu începere de la ora 17:00. Meciul va fi transmis direct pe Digi Sport 4.

*foto: Roby Boros/ facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!