Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Derek Wright a reușit cel mai bun meci al său după plecarea de la ”U” BT Mobitelco

Radu Bărăian

Radu Bărăian
14.01.2014

După despărțirea de ”U” BT Mobitelco, Derek Wright a mai trecut prin curtea a 3 echipe, având 11 meciuri oficiale în picioare, 3 la elvețienii de la Geneve Lions, respectiv 8 la echipa sa actuală, A.G.O Rethymno, ocupanta poziției a 7-a în prima ligă din Grecia. Prima echipă la care a ajuns Derek după plecarea de la ”U” a fost Upea Capo D'Orlando, liga a 2-a din Italia, însă acesta a fost concediat fără a juca vreun meci, din cauza unor probleme la picior. 

La aproximativ 9 luni de la despărțirea de echipa de pe Someșul Mic, micuțul fundaș american a reușit cea mai bună prestație personală, în meciul pierdut de echipa sa în compania celor de la Ilysiakos, scor 72-86. În cele 30 de minute petrecute pe parchet, Wright a marcat 22 de puncte, având de asemenea și 5 pase decisive, 4 recuperări, 3 intercepții, 2 mingi pierdute și un indice la eficiență de 33 de unități, fiind cea mai bună cifră în sezonul 2013-2014 pentru acesta. Și din punct de vedere al procentajelor, fostul jucător de la Mobitelco a strălucit, terminând cu 100% (4/4) la 2 puncte, 75% (3/4) la aruncările de la mare distanță, respectiv 100% (5/5) de la linia de pedeapsă. 

În culorile celor de la A.G.O Rethymno, Derek Wright are medii de 8.8 puncte pe partidă, 4.1 pase decisive, 1.6 recuperări, 1.1 intercepții, 2.0 mingi pierdute și 9.1 eficiență, totul în 21.6 minute jucate. 

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!