Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Deri Csaba: "Ne-am adunat de două săptămâni şi asta s-a văzut. Totuşi, orice e posibil în retur"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
18.09.2011

Extrem de supărat la finalul meciului cu BC Timişoara, antrenorul echipei BC Mureş, Deri Csaba şi-a găsit cu greu cuvintele cu care să explice înfrângerea dureroasă a echipei sale din turul optimilor Cupei. Tehnicianul ardelenilor a dat vina pe lipsa unor jucători din perioada de pregătire.

Noi ne-am adunat abia de două săptămâni, faţă de Timişoara care e în pregătiri de o lună şi jumătate. Ne-au lipsit mulţi jucători. Adi Tudor a fost cu echipa naţională, Paliciuc la fel, Forte abia s-a intors din Filipine, iar Markovic a fost accidentat în ultima jumătate de lună. Abia săptămâna asta am avut toţi jucătorii la dispoziţie şi asta s-a văzut şi azi. Timişoara s-a apărat agresiv şi noi am jucat bine doar la început după care nu ne-a mai ieşit nimic. Sfertul trei a fost dezastruos pentru noi, cu doar 9 puncte. Trebuie să ne revenim şi să facem un meci bun în retur. Va fi un alt joc, deşi diferenţa e destul de mare. Dar dacă vom juca aşa cum vreau şi vom da totul, orice e posibil.

Partida retur din BC Mureş Târgu-Mureş şi BC Timişoara va avea loc vineri, de la ora 19:00.

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș TrafficJam :

    ...
    Parerea mea ca dl. Deri nu a pregatit nicidecum echipa pentru aceasta confruntare, dovada acestui fapt ca Muresul a fost net inferior atat in aparare cat si in atac.

    cu 12 ani în urmă (18.09.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    Intrebare
    Cum poţi pregăti o partidă dacă 5-ul de start şi echipa îţi este necunoscută complet?

    cu 12 ani în urmă (18.09.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!