Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Deven Mitchell: ”Cele două victorii obținute vor conta pentru moral”

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
17.04.2012

Foto: Andor Marton

Gaz Metan Mediaș va întâlni mâine pe Energia Rovinari în cea de-a treia manșă a primului tur de play-off. Medieșenii se deplasează la Tg-Jiu în speranța că vor pune capăt acestei serii încă din prima confruntare, părere împărtășită chiar de artizanul ultimei victorii obținute de echipa de pe Târnava Mare, Deven Mitchell.

Cu 27 puncte, 9 recuperări, 4 pase decisive și un indice de 35 în dreptul eficienței, jucătorul american a vorbit pentru TotalBaschet despre cel de-al doilea meci al seriei din play-off, dar și despre ceea ce îi așteaptă la Tg-Jiu.

Cât de grea a fost victoria obținută în ultimul meci?

Deși meciul a fost un strâns, am reușit să ne impunem ritumul, și să câștigămCu siguranță am obținut un avantaj în meciul de mâine câștigând cele două partide de acasă, pentru că în meciul de mâine acest lucru va conta foarte mult, mai ales pentru moral.

Unde s-a decis cel de-al doilea meci?

Cred că meciul a fost decis sub panou, acolo unde Energia are un singur om. Așa cum am spus, ne-am impus ritmul, am pasat la timp și am aruncat la coș în momentele oportune. De altfel, am ales să jucăm mai mult fizic și cred că asta i-a încurcat cât de cât.

Cât despre prestația ta...

Deși baschetul este un joc de echipă, unii încearcă să se afirme. Faptul că am fost principalul marcator denotă că toți coechipierii mei au încredere și se bazează pe mine în momentele decisive. Trebuie să fiu un play-maker pentru echipă, dar totul e cu scopul victoriei.

Cum va fi meciul de miercuri?

Energia are o echipă redutailă. Spun asta pentru că Louis Darby cunoaște tainele baschetului foarte bine. Tocmai pentru că are un control foarte bun al mingi, a trebuit să ne concetrăm mai mult pe el. De asemenea, Porter Troupe are o detentă însemnată astfel că deși am încercat să îl stopăm, a fost foarte dificil. Mai avem un meci, un meci în care trebuie să ne concetrăm pe întreaga echipă și nu pe individualități.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!