Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Devoe Joseph merge în Polonia la Zielona Gora

Devoe Joseph merge în Polonia la Zielona Gora

Zielona Gora este noua echipă a lui Devoe Joseph, jucător care a evoluat în stagiunea trecută în Liga Națională de Baschet Masculin la CSO Voluntari.

Devoe Joseph a jucat 35 de partide pe prima scenă a baschetului românesc și a avut medii statistice de 17.3 puncte, 3.1 recuperări și 2.6 pase decisive. El a avut procentaje de 60.9% la de la 2 puncte, 42.8% de la 3 puncte și 65.1% de la linia de fault pentru un indice eficienței de 15.7 unități.

În Cupa României canadianul a avut 13.3 puncte, 2.7 recuperări și 1.2 pase decisive. Alături de CSO Voluntari, Devoe Joseph a cucerit această competiție.

Joseph nu se află la prima experiență în Polonia, acolo unde a mai evoluat în sezonul 2019/2020 la Slask Wroclaw. De-a lungul carierei sale, shooter-ul a mai jucat la Khimik (Ucraina), Joventut Badalona (Spania), Turk Telekom (Turcia), Cholet Basket (Franța), Buducnost (Muntenegru), Maccabi Kiryat Gat (Israel), Rethymno (Grecia), BC Nokia (Finlanda) și Bandirma Kirmizi (Turcia).

Devoe este fratele mai mare al lui Cory Joseph, fost campion în NBA cu San Antonio Spurs.

foto: sportpictures.eu

8 comentarii la aceasta stire:
  • Benjamin :

    ..
    Cineva il dadea ca si transferat la Oradea. Se pare ca nu a nimerit nici cu el si nici cu Tarolis.
    Un jucator bun care a prins un transfer excelent. Bravo lui!

    cu 2 ani în urmă (11.08.2021) Raspunde
  • Ricardo :

    Joseph
    Joseph este pe undeva la fel ca Stewart, cam de aceeași valoare...

    cu 2 ani în urmă (11.08.2021) Raspunde
  • Ricardo :

    Joseph
    Joseph este pe undeva la fel ca Stewart, cam de aceeași valoare...

    cu 2 ani în urmă (11.08.2021) Raspunde
  • Ricardo :

    Incestitii
    Oameni buni si dragi uitati-va ce jucători ajung in campionatul Ucrainei!!!!!!!! Uitati-va cu mare atenție și va veti face cruce ... o tara atat de săracă dar care investește mult mai mult decat Romania! Noi nu mai suntem capabili de investiții nici la fotbal nici la baschet ... la sporturile olimpice suntem praf si pulbere! Un regres inimaginabil! Fără doar și poate Romania nubare nicio strategie ! La baschet cu excepția Clujului, Oradei si Voluntariului nu avem nimic!!!! Facem parte din lumea a patra si nu vom avansa atat timp cat nu vom avea o strategie națională!

    cu 2 ani în urmă (11.08.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      hmm
      eu unul nu vad cum poti numi investitie salariile unor baschetbalisti straini...
      dupa capul meu, investitiile in baschetul romanesc ar fi cele in infrastructura, in academiile de juniori in dezvoltarea antrenorilor...
      salariile baschetbalistilor profesionisti (mai ales cele platite din bani publici) nu ar trebui sa apara la capitolul asta.

      cu 2 ani în urmă (11.08.2021)
    • Ricardo:

      Investiții!
      100% de acord ! Poti crea cadrul legislativ sa încurajeze investițiile unor companii private! Fără investiții si bazandu-te doar pe ce face statul nu ajungi nicăieri!

      cu 2 ani în urmă (11.08.2021)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      @ricardo
      Nu știu de unde pînă unde este Ucraina ”o țară atît de săracă ” ?

      cu 2 ani în urmă (12.08.2021)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      invest
      @gyke de acord partial cu ce zici si dezacord cu restu :)
      E un chain of effects, circular care arata cam asa. Infrastructura + timp + Jucatori -> Performanta si spectacol -> Suporteri -> Sponsori -> Infrasctructura + timp + Jucatori. Deci bagatul banilor in jucatori eu il consider ca invest. Ca vine de la stat sau privat, asta e alta discutie si sunt de acord cu tine ca banii publici nu in salarii pentru straini ar trebui bagati ci in infrastructura umana si tehnica.

      cu 2 ani în urmă (12.08.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!