Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Devoe Joseph: „Nu trebuie să căutăm scuze. Suntem aici și trebuie să continuăm să luptăm”

Devoe Joseph: „Nu trebuie să căutăm scuze. Suntem aici și trebuie să continuăm să luptăm”

CSO Voluntari este condusă cu 2-0 la general de U BT Cluj-Napoca în semifinalele LNBM. Ilfovenii au cedat destul de clar în meciul jucat astăzi, 26 mai, cu scorul de 87-69. Devoe Joseph a declarat pentr site-ul nostru că victoria clujenilor a fost una perfect meritată:

„Clujul merită credit pentru victoria de azi. Au marcat aruncări și au exectuat bine fazele de joc. Ne-au învins în mod echitabil. ”

Americanul a vorbit și despre diferențele dintre cele două jocuri, după primul a fost adjudecat de clujeni la doar 2 posesii:

„Am încercat să oprim pivotul (n.r. Stipanovic) dar au multe arme și de aceea au fost primii în clasament. Sunt o echipă bună. Trebuie să revenim și să facem un meci mai bun luni. ”

Întrebat cât de dificil este pentru echipa să joace cu actualele probleme de joc, Joseph a spus:

„Este difcil. Accidentările ne-au afectat mult. Ne-au afectat rotația și trebuie să jucăm mai multe minute în fața unei echipe fizice, contra căreia ne doream să avem toți jucătorii apți. Nu trebuie să căutăm scuze. Suntem aici și trebuie să continuăm să luptăm.”

Devoe Joseph a vorbit în final despre planurile pentru meciul 3:

„Trebuie să ne regrupăm, să vedem ce putem face mai bine. Trebuie să găsim o cale și să ne protejăm terenul propriu.”

foto: Manases Sandor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!