Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Devon Austin, primul double-double stagional

Adrian Micinic

Adrian Micinic
27.10.2012

Devon Austin a realizat primul său double-double stagional. Totodată, extrema lui CSU Sibiu a realizat un record personal la eficiență în cadrul victoriei repurtate asupra lui Dinamo București, scor 89-58.

În 34 minute de joc, Austin a avut 4/9 la aruncările de două puncte, 2/6 la trei puncte și 2/2 la linia de pedeapsă pentru un total de 16 puncte. De asemenea, a totalizat 14 puncte (nouă ofensive), având 2 pase decisive, un capac și o intercepție cu trei posesii pierdute pentru un coeficient de 22 la eficiență.

Sportivul în vârstă de 25 ani este singurul jucător străin păstrat la CSU Sibiu din echipa care a ratat calificarea în playoff-ul precedentei ediții de campionat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!