Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Devon Austin, recorduri personale la puncte, eficiență și coșuri marcate

Adrian Micinic

Adrian Micinic
12.11.2011

Devon Austin, extrema echipei CSU Atlassib Sibiu, a realizat cea mai valoroasă performanță personală de la sosirea în Divizia A. Americanul în vârstă de 24 ani a fost principalul marcator al echipei sale în victoria de la Miercurea Ciuc, scor 121-87.

În 30 minute de joc, titularul postului de extremă a avut 5/6 la aruncările de două puncte, 4/8 la trei puncte și 4/5 la linia de pedeapsă pentru un total de 26 puncte. El a adăugat 3 recuperări și 2 intercepțăă fără să piardă posesia mingii pentru un indice de 25 la eficiență.

Astfel, Austin a fost cel mai bun marcator și cel mai eficient jucător al partidei.

De asemenea, Devon stabilește recorduri personale în Divizia A la puncte, eficiență, coșuri din acțiune și coșuri de trei puncte.

În șapte meciuri disputate, americanul are medii de 12.1 puncte, 3.7 recuperări, 1.3 pase decisive și 1.1 mingi câștigate cu 0.7 capace și 0.7 mingi pierdute în 24.1 minute pentru 14.0 la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!