Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Devon Bookert, decisiv pentru Rapid în victoria cu CSM Galați. Video

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
01.04.2022

Devon Bookert, decisiv pentru Rapid în victoria cu CSM Galați. Video

Rapid București a revenit de la -16 în duelul cu CSM Galați și a obținut a șasea victorie stagională. Giuleștenii au avut la dispoziție doar opt jucători în partida de pe teren propriu.

Scorul final, 103-100, a fost stabilit de coșul de trei al lui Devin Bookert. Acesta a primit mingea pe repunere, a avansat-o în jumătatea adversă și a înscris din spatele semicercului, cu un apărător în fața sa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

La final de meci, Bookert și-a doborât recordul personal de puncte în Liga Națională și l-a egalat pe cel la pase decisive. El a terminat cu 28 de puncte și 6 pase decisive, reușind 10/20 aruncări din acțiune și 6/12 de la distanță, pentru un indice al eficienței de +24.

Rapidiștii au fost la o singură triplă de a egala recordul absolut stagional de coșuri de trei înscrise într-un meci. Elevii lui Marius Bulancea au terminat cu 19 aruncări de la distanță, din 34 de încercări. Actualul season-high (20) a fost stabilit de FC Argeș în meciul cu CSM Miercurea Ciuc.

În etapa următoare, Rapid București primește vizita celor de la CSM Petrolul Ploiești.

*foto: Facebook/Rapid București

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!