Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Devon Bookert stabilește un nou record personal de puncte marcate în Liga Națională

Devon Bookert stabilește un nou record personal de puncte marcate în Liga Națională

CS Rapid București a pierdut în Sala Transilvania, scor 78 la 90 duelul cu BC CSU Sibiu din încheierea etapei a 26-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, meciul disputându-se luni seara (28.03).

Devon Bookert s-a remarcat de la giuleșteni, americanul terminând cu 24 de puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive și o intercepție, pentru 24 de unități la eficiență.

Rapidistul a ieșit în evidență mai ales din spatele arcului de cerc, unde a avut 6 încercări bune din 8 aruncări, fiind cel mai precis jucător de pe parchet la acest capitol.

Bookert a fost cel mai bun marcator al Rapidului la Sibiu și al doilea al partidei, după Rareș Uță (29 de puncte).

Americanul are patru meciuri consecutive în double digits și pe lângă performanța de la Sibiu are alte două meciuri cu 20+ puncte marcate de când a ajuns la Rapid.

În acest sezon, el are medii de 15.5 puncte, 4.4 pase decisive, 3.3 recuperări, 1.8 intercepții dar și 2.9 posesii pierdute în 11 apariții în campionat.

Rapid a coborât la 5-19 în Liga Națională după eșecul de la Sibiu.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!