Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Diagnostic dur pentru Brandyn Curry, fundașul lui U-BT Cluj-Napoca

Diagnostic dur pentru Brandyn Curry, fundașul lui U-BT Cluj-Napoca

Luni, 4 septembrie, U-BT Cluj-Napoca a jucat cel de-al doilea amical al presezonului, împotriva lui Mega Bemax Belgrad. Formația lui Vujosevic a pierdut la o diferență de cinci puncte, scor 98-93, după ce Brandyn Curry s-a accidentat în primul sfert.

După opt minute jucate în prima secvență, Curry s-a accidentat la piciorul stâng și a fost transportat imediat la un spital din Belgrad. Acesta a fost examinat de doctorii de-acolo, iar diagnosticul este de fractură a condilului lateral.

Adrian Resteman, kinetoterapeutul lui U-BT Cluj-Napoca l-a însoțit pe Curry la toate aceste analize și a oferit o declarație legată de situația acestuia:

În urma investigaţiilor pe care le-am făcut: roentgen, CT, RMN, medicii ortopezi din Belgrad au constatat o fractură în zona proximală a tibiei, o fractură a condilului lateral. În următoarele zile, în funcţie de decizia clubului, care se va sfătui cu ortopezii din România şi cu Brandyn Curry, o să putem să prognosticăm cât timp va fi nevoie pentru recuperarea sportivului.”, conform u-bt.ro

Brandyn Curry a sosit la formația clujeană din Franța, de la ESSM Le Portel, fiind cunoscut de fanii din BTarena, după duelurile dintre U-BT și Donar Groningen. În urma acestei accidentări, nu este exclus ca U-BT Cluj-Napoca să aducă un alt conducător de joc.

*foto: u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!