Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dillon, Markovic, Subotic, Pantic şi Nuhanovic au fost decisvi

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
01.02.2015

CSM-U Oradea a trecut cu mari emoţii, vineri, pe teren propriu, de formaţia CSU Atlassib Sibiu, după ce a controlat autoritar primele trei sferturi. Deşi a condus cu 16 puncte înainte de ultimul sfert, orădenii puteau să scape printre degete victoria. Relaxarea din angrenajul echipei, coroborată cu schimbarea registrului tactic al Sibiului era să le aducă orădenilor o înfrângere nemeritată, dacă coşul lui Nuhanovic nu-şi atingea ţinta, la ultima fază a meciului.

CSM-U Oradea a făcut un meci de echipă remarcabil, astfel că mai mulţi jucători au pus umărul decisiv la victoria orădenilor în faţa sibienilor:

Radovan Markovic (28:30 de minute) a marcat 21 de puncte, a contabilizat o recuperare şi un assist, iar la eficienţă a înregistrat 17 unităţi.

Daniel James Dillon (37:20) a înscris 17 puncte, a făcut 8 recuperări şi a furnizat 9 pase decisive, totul pentru un indice de eficienţă de 24 de unităţi, cel mai mare din echipa orădeană.

Vujadin Subotic (30:14) a reuşit 14 puncte, 2 recuperări şi 3 pase decisive, cât şi 12 unităţi la eficienţă.

Mladen Pantic (15:29) are o linie de 13 puncte, 5 recuperări, 1 assist şi 16 % la eficienţă.

Salih Nuhanovic (22:30), eroul lui CSM-U Oradea, a contabilizat 12 puncte, 4 recuperări, 1 assist şi 17 % eficienţă.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!