Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dimitrije Nikolic: „Cu siguranță va fi greu dar avem nevoie de victorie”

Dimitrije Nikolic: „Cu siguranță va fi greu dar avem nevoie de victorie”

Astăzi, 28 ianuarie, au loc ultimele cinci partide din prima fază a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Una dintre ele se va desfășura la Craiova, acolo unde trupa lui Vitaly Stepanovski primește vizita lui CS Rapid București, ambele echipe fiind calificate în Top 10.

Cu toate acestea, oltenii parcurg o perioadă complicată, cu multe eșecuri atât în campionat, cât și în FIBA Europe Cup, care și-au pus amprenta asupra moralului jucătorilor. Iată ce a declarat Dimitrije Nikolic cu privire la duelul cu Porto (100-64 pentru portughezi) și la cel cu Rapid:

A fost o perioadă dificilă pentru noi, am avut câteva călătorii complicate, câteva jocuri în deplasare și am evoluat în două competiții. Probabil că am fost obosiți dar am jucat foarte prost în ultimul meci. Nu am înscris aruncările ușoare. Am evoluat împotriva unei formații bune, se află pe primul loc în grupa noastră, care a profitat de greșelile noastre. Ne-am întors aseară pentru a ne pregăti pentru următorul joc. Să fiu sincer, a fost un sezon foarte dificil până acum: două competiții, meciuri grele. Am fost competitivi în toate confruntările din grupa noastră, multe formații puternice. Am putea să fim într-o poziție mai bună dar ne-am îndeplinit obiectivul fiindcă ne-am calificat în faza următoare. Meciul cu Rapid e foarte important, avem nevoie de acest succes pentru o poziție mai bună în Top 10. Trebuie să ne îndeplinim rolurile, să fim agresivi și să fructificăm oportunitățile ușoare de a marca. Trebuie să evoluăm bine în apărare, mai ales în fața jucătorilor-cheie ai adversarilor. Cel mai important e să fim agresivi. Cu siguranță va fi greu dar avem nevoie de victorie. Vreau să îi invit pe fanii noștri să ne susțină.

Disputa dintre Craiova și Rapid va începe la ora 19:00 și va putea fi urmărită doar pe FRB TV.

*foto: Ionuț Greere/Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!