Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dimitrius Underwood este MVP-ul etapei a zecea din Liga Națională

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
27.11.2023

Dimitrius Underwood este MVP-ul etapei a zecea din Liga Națională

CSM Târgu Jiu a întrerupt seria de rezultate negative și a prelungit pasa proastă pe care o traversează cei de la Dinamo București. Formația din Orașul lui Brâncuși a ajuns la un bilanț de 3-5 în campionat după victoria cu scorul de 79-59 din etapa a zecea.

Cel mai bun jucător de pe teren a fost din nou Dimitrius Underwood, baschetbalist care este liderul echipei sale la principalele trei categorii de statistică. El a bifat această ispravă și în disputa cu Dinamo București, în care a avut un double-double impresionant, reușind să câștige titlul de MVP al etapei în viziunea site-ului nostru.

Americanul a terminat disputa de sâmbătă cu 25 de puncte, 12 recuperări, 6 pase decisive și 4 intercepții, precum și 4 mingi pierdute. Dimitrius a petrecut doar un minut și 45 de secunde pe banca de rezerve, iar cu el pe parchet, Târgu Jiu a fost la +17.

Underwood a trasformat 8/17 aruncări din acțiune, 1/4 de la distanță, respectiv 8/8 de la linia de libere pentru ca la final să stea cu +34 la eficiență. Mediile sale din acest sezon sunt de 18 puncte, 7.8 recuperări și 7.1 pase decisive.

După meciul din etapa a zecea, gorjenii au un bilanț de 3-5 și se pregătesc pentru o săptămână de pauză.

*foto: csmtargujiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!