Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Din echipa care câștiga Cupa, doar 3 jucători mai au contract cu BCM U Pitești

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
09.04.2012

BCM U Pitești a terminat campionatul 2011/12 pe locul 9 în campionat, ratând Playoff-ul. Sezonul competițional nu a fost însă ratat deoarece echipa din Trivale a câștigat Cupa României, al doilea trofeu din vitrina clubului.

Cum piteștenii nu vor mai disputa niciun meci în actualul sezon, conducerea clubului a trecut la întocmirea planurilor de viitor. Iar acestea au început cu tratative pentru semnarea unor noi contracte cu actualii jucători din lot. Din echipa care a terminat acest campionat doar 3 jucători au contracte în derulare (Dani Popescu, Alexandru Neguț și Lucian Chirof), iar Darko Vujacic a anunțat că nu va mai continua în România. În rest toți ceilați baschetbaliști sunt la discuții cu oficialii argeșeni.

Nici Tudor Costecsu, antrenor echipei, nu mai are contract valabil cu BCM U, însă acesta a declarat că, în măsura în care clubul dorește, el va continua alături de alb-violeți.

Din discuţiile pe care le-am avut cu şefii clubului, am înţeles că se vrea participarea în cupele europene. Din partea mea există disponibilitate de a continua munca începută aici. Vreau să rămîn şi anul viitor la BC Argeş, pentru a face o echi­pă puternică, a spus Costescu conform Curierul Zilei.

Datorită câștigării Cupei României, BCM U va evolua sezonul următor în EuroChallenge, o competiție în care Tudor Costescu speră să facă o figură frumoasă.

Noi vom juca în Euro Cha­lange, a doua cupă ca va­loare. Vom întîlni echipe puter­ni­ce din campionatele tari ale Eu­ropei. În primul an sper să ne des­curcăm onorabil, iar în al doi­lea, să fa­cem o figură cît mai fru­moasă, a spus antrenorul pentru sursa citată anterior.

1 comentariu la aceasta stire:
  • suporteru lu peste :

    "a doua cupa ca valoare"
    Adica a treia cupa ca valoare. Finalistele Euro Challange promoveaza si pot juca anul urmator in Eurocup.

    cu 12 ani în urmă (10.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!