Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dinamo Bucureşti a renunţat la Jeremy McCulloch

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
26.12.2011

CS Dinamo Bucureşti a renunţat la Jeremy McCulloch, jucătorul de origine canadiană ce evoluează pe poziţiile 4-5. Pentru sportivul adus chiar înaintea sfârşitului perioadei de transferuri pentru a-l înlocui pe Michael Davis, confruntarea de la Oradea a fost ultima. În locul lui va sosi Paul Nelson un american ce se află la de-al doilea contract profesionist din carieră.

Se pare că evoluţiile sale nu au fost foarte convingătoare, iar acest aspect a contribuit decisiv la decizia conducerii dinamoviste. În 15 meciuri disputate el a avut medii de 5.8 puncte, 4.3 recuperări pentru un indice de 7.7 unităţi la eficienţă.

În momntul de faţă Dinamo Bucureşti are în compnenţă cinci jucători străini: Antonio Haymon, Paul Nelson, Shemik Thompson, Jer'Vaughn Johnson şi Eryk Watson.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!