Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dinamo București are nevoie de o victorie în ultimele jocuri pentru a bifa prezența în playoff

Dinamo București are nevoie de o victorie în ultimele jocuri pentru a bifa prezența în playoff

Dinamo București joacă două meciuri decisive pentru accederea în playoff. Echipa din Capitală întâlnește astăzi, 11 mai, pe BC CSU Sibiu și mâine, 12 mai, pe BCM U Pitești. Ambele partide se vor desfășura în Sala Transilvania din Sibiu.

Miza din aceste jocuri este una ridicată pentru Dinamo. „Alb-roșii” au nevoie de un succes în unul dintre cele două meciuri pentru a-și asigura prezența în playoff.

Misiunea dinamoviștilor a fost facilitate de înfrângerea suferită de CSM Galați, care a terminat sezonul regulat cu 11 victorii și 15 înfrângeri. Dinamoviștii se află în acest la 11 victorii și 13 înfrângeri. În cazul în care aceștia nu câștigă unul din cele două meciuri, gălățenii merg în playoff, având avantaj în meciurile directe.

Dinamo nu a traversat o formă bună în ultima perioadă și a înregistrat 4 înfrângeri în ultimele 5 meciuri. Victorie în fața lui CSM Târgu Jiu a fost una chinuită pentru gruparea din Ștefan Cel Mare, 74-72, care-și putea compromite serios șansele playoff.

BC CSU Sibiu și BCM U Pitești nu mai au miză în ultimul meci din sezonul regulat. Ambele formații își cunosc poziția din care vor pleca în playoff și chiar se vor întâlni în prima rundă din post sezon.

Programul ultimelor două partide din sezonul regulat este următorul:

Marți, 11 mai: Dinamo București vs BC CSU Sibiu – ora 18:00 – FRB TV
Miercuri, 12 mai: BCM U Pitești vs Dinamo București – ora 17:00 – Digi Sport

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!