Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dinamo București s-a impus clar în meciul de verificare cu CSM Târgu Jiu

Dinamo București s-a impus clar în meciul de verificare cu CSM Târgu Jiu

Dinamo București și CSM Târgu Jiu s-au întâlnit pe terenul grupării din capitală într-un meci amical programat miercuri, 21 septembrie. Dinamo s-a impus categoric, 94-63.

Alb-roșii conduceau cu 18-13 la finalul sfertului inaugural, după care au început să se desprindă treptat și la pauză scorul era 44-28. Ulterior, avantajul dinamoviștilor a continuat să crească, ajungându-se la 74-43 înaintea parțialului decisiv, pentru ca la final să fie 94-63.

Meciul era parte din Turneul Kelme, pe care Dinamo urma să-l găzduiască în perioada 21-22 septembrie, dar oficialii bucureștenilor au anunțat miercuri seara faptul că jocul cu Rapid, invitată la turneul de pregătire, nu va avea loc. Giuleștenii se confruntă cu probleme de lot în această perioadă, după cum au transmis dinamoviștii.

Darnell Edge a contribuit cu 24 de puncte pentru Dinamo în meciul amical cu CSM Târgu Jiu. De partea cealaltă, Shamiel Stevenson a marcat 14 puncte pentru gorjeni.

În lotul celor de la CSM Târgu Jiu s-a aflat și Gerard David, un sportiv care poate evolua pe pozițiile 1-2, potrivit informațiilor pe care gorjenii le-au expus pe site-ul clubului acest jucător fiind în probe și urmează să se decidă zilele acestea dacă o să rămână sub comanda lui Claudiu Alionescu. Americanul vine după două sezoane petrecute în Albania.

*foto: Facebook CSM Ploiești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!