Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dinamo București și CSO Voluntari se întâlnesc într-un meci restant din etapa a 17-a

Dinamo București și CSO Voluntari se întâlnesc într-un meci restant din etapa a 17-a

CS Dinamo București și CSO Voluntari dispută miercuri, 9 februarie, un meci restant din cadrul etapei cu numărul 17 a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Ambele formații vin după victorii la finalul săptămânii, Dinamo impunându-se la Târgu Jiu cu 83-73, iar Voluntari în sala proprie cu CSU Sibiu, scor 78-71. Alb-roșii au fost la primul meci cu noul tehnician, Hakan Demir, în disputa cu CSM Târgu Jiu.

CSO Voluntari traversează perioada mai bună , cu un singur eșec în ultimele 14 partide oficiale, incluzând aici și dubla din sferturile Cupei României. Înfrângerea a venit în primul meci din luna februarie, 87-85 pe terenul Stelei.

Înaintea meciului direct, Dinamo stă cu 6-9 bilanț pe poziția a 14-a, iar CSO Voluntari este pe locul 3 în campionat, cu 13-2. Singurii pași greșiți pentru ilfoveni s-au produs pe teren străin.

Până acum în 2022 cele două formații au disputat doar trei (Dinamo), respectiv patru (Voluntari) partide, acest duel fiind inițial programat pentru 23 ianuarie. Pentru ilfoveni, acesta va fi ultimul examen înaintea Final Four-ului Cupei României.

În turul campionatului, alb-albaștrii au trecut de Dinamo cu 84 la 81, disputa având nevoie de o repriză de prelungiri. Vlad Moldoveanu și Eric Thompson au terminat cu double-double pentru Voluntari, performanță reușită și de Keith Clanton din tabăra adversă.

Nenad Miljenovic (16.5 puncte, 4.5 assist-uri) și Sarunas Vasiliauskas (14.9 puncte, 5.4 pase decisive) conduc două dintre cele mai importante detalii statistice. De asemenea, Keith Clanton și Eric Thompson au aproape 10 recuperări în medie în acest sezon al Ligii Naționale.

Duelul din Sala Dinamo o să înceapă la ora 19.00 și va putea fi urmărit în transmisiune directă pe YouTube FRB TV.

*foto: Facebook CSO Voluntari - Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!