Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dinamo caută revanșa în fața lui CSM Focșani după eșecul din tur

Dinamo caută revanșa în fața lui CSM Focșani după eșecul din tur

CS Dinamo București și CSM Focșani închid etapa cu numărul 11 în Liga Națională de Baschet Masculin cu duelul programat luni seara, 19 decembrie. Întâlnirea din Conferința B o să fie transmisă la televizor.

Dinamo are trei victorii la rând în LNBM și în continuare este fără înfrângere în sala proprie. Seria aceasta de rezultate bune a dinamoviștilor a adus și depășirea mediei de puncte, alb-roșii reușind de fiecare dată să înscrie peste 80 de puncte.

CSM Focșani se află în partea opusă în privința formei, cu trei eșecuri consecutive, fiecare în fața unor echipe care anul trecut au prins playoff-ul. Eșecurile cele mai clare au fost la Oradea și în fața lui CSO Voluntari, atunci când vrâncenii n-au putut să atingă nici măcar pragul celor 70 de puncte marcate.

Meciul din turul primei faze a campionatului a adus victoria lui CSM Focșani, 76-67. Dinamoviștii au avut atunci doar 19% procentaj la nivelul aruncărilor de trei puncte, aproape toate încercările bune venind din partea lui Andrei Mandache. Focșaniul a făcut diferența și la nivelul marcatorilor, unde vrâncenii au avut cinci oameni în double figures, iar la Dinamo doar Rareș Uță a reușit această performanță pe lângă Mandache.

În interiorul arcului de cerc Dinamo stă peste Focșani, jucătorii lui Sotiris Manolopoulos având minim 50% procentaj din căciulă și de la semi-distanță. Vrâncenii au cifre peste Dinamo la aruncările de trei puncte din 45 de grade, unde combinat stau cu 18/43 față de 14/38 cât au alb-roșii. Sfertul cu numărul doi este cel mai eficient pentru Dinamo până în acest punct al campionatului, iar CSM Focșani aduce cele mai multe puncte în medie pe parcursul sfertului patru.

Înaintea meciului direct, situația din clasament ține cu Dinamo, care are 6-3 bilanț, iar Focșani stă cu 2-7. Gruparea din Vrancea nu a câștigat niciodată din postura de vizitatoare împotriva lui Dinamo.

Partida din Sala Dinamo are loc luni seara, 19 decembrie, de la ora 19.00 și o să fie în direct pe Digisport 2, Prima Sport 2 și YouTube FRB TV.

*foto: Facebook CSM Focșani 2007 oficial

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Focșani Lex 8 :

    si ce revansa
    la sange i-au articulat. intrebarea mea este: ce se intampla cu radu virna? de ce il trage dinamo pe dreapta? a fost mvp in playoff sezonul trecut pt craiova si acum a disparut...

    cu 1 an în urmă (24.12.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!