Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dinamo ia prima opțiune la calificare în Final Four-ul Cupei României după victoria contra Energiei

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.01.2016

Dinamo București a reușit o victorie importantă pe terenul Energiei Târgu Jiu și este mai aproape de Final Four-ul Cupei României. Bucureștenii au început mai bine partida și până la pauză și-au creat un avantaj de 13 puncte. Energia, așa cu ne-a obișnuit în ultima vreme, a reușit să revină, iar scorul era 70-71 înaintea ultimului minut. Oaspeții au gestionat mai bine finalul, iar grație lui Vlad Corpodean au reușit să-și apropie victoria, scor 78-72.

Nenad Sulovic a fost cel mai bun marcat pentru echipa din capitală cu 13 puncte, la care a adăugat 7 recuperări și 2 pase decisive. Darko Balaban și Vlad Corpodean au contriubit fiecare cu 12 puncte, iar Dahlman și Marinov au adăugat câte 11 puncte fiecare.

Porter Troupe a fost principalul artizan al gazdelor cu 18 puncte, 7 pase decisive și 4 recuperări. Guțoaia, Diggs și Radosavljevic a încheiat fiecare cu câte 11 puncte marcate.

Vom reveni cu mai multe detalii !!!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!