Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dinamo primește vizita celor de la SCM Timișoara în ultimul meci al rundei

Valentin Todea

Valentin Todea
06.01.2019

Etapa a 13-a din Grupa valorică A din Liga Națională de Baschet Masculin se încheie la București, acolo unde Dinamo Știința va întâlni formația BC SCM Timișoara. Partida din Sala Dinamo va lua startul luni, 7 ianuarie, la ora 18:00, fiind transmisă în direct de către postul DigiSport 4.

În partida tur din noiembrie anul trecut, gruparea de pe Bega și-a adjudecat victoria cu scorul de 83-70. Dinamo nu a câștigat niciun meci în acest sezon și vine după o înfrângere pe teren propriu suferită la finalul lunii decembrie în fața celor de la BCMU Pitești, scor 84-91. În schimb, timișorenii s-au impus în etapa precedentă tocmai în Capitală, scor 70-85 împotriva Stelei.

Timișoara se află pe locul 6 în clasament, cu 4 victorii și 8 înfrângeri, având asigurată prezența în Top 6 după înfrângerea suferită de CSA Steaua în partida cu CSU Sibiu. Dinamo ocupă ultima poziția, a opta, cu un bilanț de 0-12.

”Alb-roșii” sunt antrenați de Tudor Costescu, fostul antrenor al trupei din vestul țării.

Arbitrii acestei confruntări sunt Alexandru Olaru, Alexandra Stan și Laurențiu Grigoraș.

*Foto: Andreea Vlase

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!