Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dinamo primește vizita lui Gaz Metan în ultima etapă a turului din Liga Națională

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.12.2015

Ultima etapă a turului din Liga Națională de Baschet Masculin – ediția 2015/2016 programează la București partida dintre Dinamo și Gaz Metan Mediaș. Cele două formații se întâlnesc pentru prima dată în acest sezon într-un meci oficial și la o distanță de două sezoane de la ultima încleștare. Partida este programată sâmbătă, 5 decembrie, cu începere de la ora 19:00 la Sala Dinamo.

Dinamo București revine în propria arenă după ce în etapa trecută a suferit un eșec pe terenul lui CSU Sibiu. Elevii lui Aco Todorov au cedat în Ardeal cu scorul de 86-82.

De partea cealaltă, Gaz Metan se deplasează în capitală după ce a pierdut două partide la interval de trei zile pe terenul lui CSM-U Oradea. În prima partidă, cea de campionat, jucătorii lui Mihai Popa au pierdut la mare luptă cu scorul de 79-72, ca două zile mai târziu să cedeze mai clar, 89-74 într-un meci restant din Cupa României.

Dinamo a perfectat un nou transfer chiar înaintea jocului din etapa a 11-a a LNBM. Darko Balaban i-a luat locul lui Hvroje Vucic în lotul echipei din Ștefan cel Mare.

Dinamo și Gaz Metan sunt două echipe cu o filosofie asemănătoare de joc. Ambele formații agrează un ritm de joc rapid, cu o tranziție cât mai rapid și de asemenea le place să arunce mult de la distanță, fiecare echipă având câțiva shooteri de temut. Din acest puncte de vedere, partida din Sala Dinamo se anunță una interesantă.

Din păcate, cel mai probabil, meciul dintre Dinamo și Gaz Metan se va desfășura cu porțile închise, din cauza problemelor cu aprobarea din partea ISU a Sălii Dinamo. Partida dintre cele două combatante nu va fi televizată.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!