Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Colaborarea dintre Dinamo și Știința a luat sfârșit după două sezoane

Colaborarea dintre Dinamo și Știința a luat sfârșit după două sezoane

Proiectul Dinamo Știința București a luat sfârșit. Cele două părți au reziliat săptămâna aceasta, de comun acord, contractul de colaborare ce s-a desfășurat pe parcursul a două sezoane competiționale.

În urma întreruperii colaborării, locul din LNBM îi va fi atribuit clubului Dinamo București, în timp ce Știința București va rămâne cel mai probabil fără echipă la nivel de seniori în sezonul 2020/2021.

Cele două cluburi au colaborat la nivel de seniori înaintea debutului stagiunii 2018/2019, când Federația Română de Baschet a hotărât să modifice structura Campionatului Național. 

La finalul stagiunii 2018/2019, prima stagiune în care clubul din Capitală a funcționat sub numele de CS Dinamo Știința, gruparea a obținut locul 8 la finalul campionatului, dar a reușit accederea în Final 4-ul Cupei României, unde s-a oprit în semifinale competiției după ce o înfrângerea în fața lui BC CSU Sibiu, echipă care a și câștigat competiția. 

Din păcate, stagiunea 2019/2020 a fost întreruptă prematur din cauza pandemiei de Covid-19. În momentul întreruperii competițiilor, echipa din Capitală se situa pe locul 4 și avea asigurată prezența în playoff-ul competiție. În Cupa României, competiție care s-a finalizat, CS Dinamo Știința a obținut, la fel ca în sezonul 2018/2019, calificarea în Final 4-ul competiției, unde s-a oprit în semifinale după o înfrângere cu CSM CSU Oradea. 

*foto: facebook/CSU Șțiința București

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!