Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dinamo stabilește în meciul cu Gaz Metan un nou record de aruncări de la 3 puncte încercate

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.02.2016

Dinamo București a pierdut primul meci din faza a II-a a sezonului regulat din LNBM pe terenul lui Gaz Metan Mediaș, cu scorul de 84-78. Formația bucureșteană a abuzat de aruncările de la 3 puncte în această partidă. „Câinii roșii” au avut 39 de încercări de la 3 puncte, un record în actuala stagiune a Ligii Naționale de Baschet Masculin. În ciuda volumului mare de aruncări, dinamoviștii au marcat doar 10 coșuri de 3 puncte în meciul de la Mediaș, pentru un procentaj de 26%.

Karolis Babkauskas a avut cele mai multe tentative de la distanță, 9, din care a marcat doar una. Sutalo a aruncat de 8 ori de la distanță, marcând trei coșuri. Sulovic și Corpodean au avut 2/6 din spatele semicercului de la 3 puncte. Iulian Orbeanu a marcat un singur coș de 3 puncte din 4 încercări, iar Pavel Marinov a marcat tot un singur coș din 6 aruncări.

Dinamo a bătut recordul Stelei CSM la aruncări de 3 puncte încercate. Militarii au avut 36 de aruncări de la 3 puncte în partida cu CSM CSU Oradea, dar atunci militarii au înscris 18 aruncări pentru un procentaj de 50%.

Dinamo este una dintre echipele care iubește să arunce de la distanță. „Câinii roșii” au încercat 542 de aruncări de 3 puncte în acest sezon, pentru o medie de aproape de 24 de aruncări/meci.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!