Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dinamo Știința nu a oferit nicio șansă la victorie celor de la BCM U Pitești

Dinamo Știința nu a oferit nicio șansă la victorie celor de la BCM U Pitești

Dinamo Știința s-a impus cu 86-72 în fața celor de la BCM U Pitești, în etapa a VII-a din LNBM - Grupa Valorică A.

Gazdele au început cu Mladen Jeremic, Javon Masters, Mihnea Andrei, Andreja Milutinovic și Ousmane Barro. De partea cealaltă, Hristu Șapera a debutat cu Tudor Gheorghe, Justas Tamulis, Goran Gajovic, Danilo Tasic și Devin Searcy.

Debutul partidei a aparținut gazdelor, care după reușita lui Mihnea Andrei aveau un avantaj de șase puncte, scor 10-4. Goran Gajovic a redus diferența la patru puncte (14-10), dar Dinamo a reușit un run excelent de 10-0. Măciucă a răspuns cu cinci puncte consecutive iar Piteștiul a terminat primul sfert la opt puncte de Dinamo, scor 26-18. Jeremic a deschis sfertul al doilea cu un coș de 3 puncte iar Armin Cane ducea avantajul la 34-20. După and-one-ul lui Gugino diferența se făcea de 18 puncte (40-22), pentru ca la pauză Dinamo să intre cu un avantaj de 17 puncte, după coșul lui Milutinovic, scor 53-37.

Argeșenii au început mai bine repriza a doua și au redus din diferență până la 14 puncte, după două coșuri consecutive ale lui Fraseniuc (57-43). Dar restul sfertului al treilea a fost dominat de dinamoviști. Barro, Jeremic și Milutinovic au avut o prestație excelentă și au dus avantajul chiar și la 23 de puncte (67-44), iar după 30 de minute conduceau cu 21 de puncte, scor 73-52. Tot Mladen Jeremic a semnat primele puncte ale sfertului decisiv iar Piteștiul n-a avut decât șansa să reducă din diferența de pe tabela de marcaj, în ciuda eforturilor lui Danilo Tasic sau Iuri Fraseniuc. Scor final 86-72, iar Dinamo Știința obține a treia victorie din șapte etape. În schimb, Piteștiul se afundă în criză și rămâne la o singură victorie, cu 6 înfrângeri.

Mladen Jeremic a marcat 18 puncte, în timp ce Andreja Milutinovic a înscris 17, Ousmanne Barro a marcat 16 puncte, cu 8 recuperări și 6/6 din acțiune, în timp ce Jevon Ferguson Masters a marcat 14 puncte cu 8 pase decisive. De partea celalată, Danilo Tasic a adunat 22 de puncte, cu 8/9 din acțiune, în timp ce Devon Searcy, Iuri Fraseniuc și Mihai Măciucă au marcat câte 11 puncte.

Etapa viitoare, BCM U Pitești întâlnește acasă pe SCM Timișoara, în timp ce Dinamo Știința va juca pe terenul lui U-BT Cluj.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!