Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dinamo Știința se impune la Mediaș și își întărește poziția de playoff

Eduard Popa

Eduard Popa
29.03.2019

medias dinamo

Dinamo Știința a reușit o nouă victorie în etapa a 9-a din Grupa Galbenă a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Dinamoviștii s-au impus în deplasare, pe terenul celor de la CSM Mediaș, scor 91-79.

A fost un meci destul de spectaculos, în special în prima repriză. Dinamo a înscris 27 și 26 în primele două sferturi și la pauză conducea cu 12 puncte, scor 53-41. Elevii lui Tudor Costescu au controlat partida și în sfertul trei, câștigat cu 23-20. Pe tot parcursul meciului, Dinamo a avut un procentaj de 63% de la 2 puncte și 40% de la 3 puncte,  cu 10/25 după linia de 3. La libere a fost doar un procentaj de 60%, cu 15/25. Dinamoviștii au reușit și 22 de puncte pe contraatac, dar și 44 din spațiul de 3 secunde.

De partea cealaltă, Mediașul a strâns 40 de puncte din paint, dar numai 6 puncte pe contaatac și doar 37% din acțiune (29/77) și 27% de la 3 puncte (9/33).

Kareem Storey și Stefan Sajin au reușit fiecare câte 18 puncte, Sajin cu 12 recuperări, Titus Nicoară 11 puncte cu 13 recuperări și Vulic 10 puncte pentru Mediaș. De partea cealaltă, Justin Baker a fost principalul artizan al victoriei lui Dinamo, cu 30 de puncte și 10 recuperări, în timp ce Barro și Deloach au reușit fiecare câte 14 puncte.

După acest meci, Dinamo Știința ajunge la 8-1 și este cu un pas în playoff-ul LNBM. Dacă CSO Voluntari învinge sâmbătă Steaua, atunci trupa lui Tudor Costescu s-ar califica în postsezon. De partea cealaltă, CSM Mediaș este pe 5 în Grupa Galbenă, cu o victorie și 8 înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!